Dodaj ogłoszenie

W czym możemy pomóc?

Strona jest niedostępna. Kliknij tutaj by uzyskać więcej informacji.

Jak wyłączyć usługę Mapy Transakcji?

Możliwość wyłączenia usługi Mapa Transakcji dotyczy wyłącznie pakietów na 30 dni (dla 1 użytkownika lub 3 użytkowników). W przypadku pakietu na 24h dostęp do usługi wyłączany jest automatycznie po upływie 24h. 

Ponieważ pakiety na 30 dni odnawiają się automatycznie, użytkownik może samodzielnie zrezygnować z Mapy Transakcji z poziomu swojego konta w Otodom. 

W zakładce "Podsumowanie" przy usłudze Mapa Transakcji dostępna będzie opcja "Zakończ usługę".

Picture3.png

Po wybraniu tej opcji, system poprosi o potwierdzenie rezygnacji z usługi i po zatwierdzeniu, dostęp do Mapy Transakcji zostanie wyłączony wraz z zakończeniem trwającego w danym momencie 30-dniowego okresu korzystania z Mapy Transakcji. 

Przykład: Mapę Transakcji włączono 10 stycznia i wybrany został pakiet na 30 dni. Automatycznie odnowienie pakietu oznacza, że 9 lutego pakiet zostanie automatycznie przedłużony na kolejne 30 dni. Jeśli więc chcesz zrezygnować z usługi po upływie pierwszych 30 dni, skorzystaj z opcji "Zakończ usługę" najpóźniej 8 lutego.